nieuws

Rekening Binck via intermediair

Archief

Effectenbank Binck biedt samen met facilitair dienstverlener NFI (Nederlands Financieel Instituut) een beleggingsrekening die alleen via een intermediair te openen is.

Beleggingen via de Rendementrekening vinden plaats na consultatie van een digitale beleggingsadviseur (DBA), die is ontwikkeld door Nyfer (Universiteit Nijenrode). Belegger en adviseur ontvangen elk kwartaal een overzicht van de ontwikkelingen. Tussentijdse switchadviezen worden gegeven per e-mail.
De kosten voor de rekening zijn 1% per jaar en bij aan- en verkopen van Euronext-fondsen 0,1% over de transactiewaarde en een vast bedrag van e 9. De tussenpersoon kan een afsluitprovisie van 0,5% over iedere nieuwe inleg tegemoet zien en krijgt voorts per jaar een doorlopende provisie van 0,25% per jaar over de waarde van de effectenrekening. De adviseur kan 1% afsluitprovisie tegemoet zien.
Binck bood de Rendementrekening al langer aan in combinatie met een verpanding aan de BeleggingsKeuze Hypotheek van Bouwfonds.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.