nieuws

Reisverzekering met aansluitingsgarantie voor reizigers NS

Archief

De Nederlandse Spoorwegen (NS) en ACE Europe hebben gezamenlijk een doorlopende reisverzekering inclusief AansluitingsGarantie ontwikkeld voor klanten van de NS

De AansluitingsGarantie vergoedt de kosten als klanten door vertraging van de NS een internationale trein-, veer- of vliegverbinding dreigen te missen. Dit geldt ook voor het niet tijdig kunnen bijwonen van een bruiloft, examen, crematie of begrafenis. Kosten voor een doorlopende reisverzekering met garantie bedraagt € 49 (Europa) of € 56,50 (wereld). Kinderen tot vijf jaar zijn gratis. Kinderen van vijf jaar tot 21 jaar betalen € 16,50 (Europa) of € 24 (wereld). Een losse AansluitingsGarantiepolis kost € 9,50. Voor kinderen van vijf tot 21 jaar zijn de kosten € 3,50. Eventueel is ook een Sportoptie te sluiten. Hierbij is men verzekerd voor risicovolle sporten. Deze kost € 9 per persoon.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.