nieuws

Reispolisactie Centraal Beheer

Archief

Centraal Beheer Achmea voert een verkoopactie met de aflopende reisverzekering. Nieuwe klanten kunnen onder meer een gratis sms ontvangen van de direct-writer met opgave van polisnummer en alarmnummer.

De SMS-service stelt verzekerden in staat een gratis bericht van Centraal Beheer Achmea te ontvangen in het geval van saldo-informatie en overboekingen, productinformatie en offerte, schade aan auto of woonhuis, pech onderweg en een ongeluk tijdens vakantie. Naast SMS-service biedt Centraal Beheer Achmea ook een gratis polisdekking voor alle verzekerden op de eerste (vakantie)dag.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.