nieuws

Reispolis hit op website Postbank

Archief

De internetverkoop van doorlopende reisverzekeringen neemt een enorme vlucht bij Postbank

Dit jaar wordt 38% van alle reispolissen via www.postbank.nl verkocht, tegen vorig jaar 25%. De internetproductiestijging is bij de marktleider in doorlopende reisverzekeringen bijna 50%. “Sinds enkele maanden ontvangt de klant het polis- en alarmnummer direct via SMS of e-mail. Dat gaat erg hard”, aldus directielid Hans Hagenaars. Verder verkoopt Postbank dit jaar via internet 32% (24%) van de woon- en rechtsbijstandverzekeringen. Hier is de groei in het aantal verkochte polissen 44%. Hypotheken sluit Postbank nauwelijks via internet. “Het zullen er al bij al enkele honderden zijn. Bij duizend houdt het echt op”, zegt Hagenaars. Desondanks stijgt het marktaandeel van Postbank in woninghypotheken dit jaar naar bijna 8%, tegen 6,8% in 2003.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.