nieuws

Regio Bank mikt op sparen en hypotheken

Archief

Regio Bank, de ING-bankformule voor het intermediair, wil met het ambitieuze programma In Vorm de waardering van de 450 aangesloten kantoren opkrikken. Directeur Hans van den Bor zegt in personeelsblad I-magazine  dat Regio Bank vorig jaar “een enorme stap voorwaarts” heeft gemaakt. De waardering van de kantoren is in 2004 verbeterd van een zware onvoldoende tot een voldoende. Die verbetering moet dit jaar worden doorgezet met het programma In Vorm. 

Hypotheken en sparen zijn voor de formule de meest rendabele producten, zegt programmamanager Peter Doornbos. De kantoren zijn onderverdeeld in vestigingen die alleen als spaarkantoor actief zijn en kantoren die sparen en hypotheken doen. Betere marketing- en verkoopondersteuning moet dit jaar leiden tot een hypotheekproductie van € 500 mln en een groei van de beheerde spaartegoeden met € 150 mln.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.