nieuws

Reden vertrek van Van Heest onhelder

Archief

“Een verschil van inzicht in het te voeren beleid, waarbij vruchtbare samenwerking niet langer mogelijk is”. Dat is volgens de raad van commissarissen van Levob de reden voor het onverwachte vertrek van bestuursvoorzitter drs C.J. van Heest per 1 juli a.s.

Meer duidelijkheid over de aanleiding tot het vertrek van Van Heest wil Levob niet verschaffen. Geruchten over een mogelijk verband met een eventuele overname van Levob, worden ontkend.
Afgelopen vrijdag is het personeel van Levob in verband met het opstappen van Van Heest bijeengeweest. Daar werd echter geen opheldering verschaft. Misschien wordt er nog een afscheid voor hem georganiseerd.
Sinds vorige week neemt het andere bestuurslid, drs A.A. Lugtigheid, de dagelijkse leiding van Levob waar. President-commissaris prof. G.W. de Wit zal hem daar als gedelegeerd commissaris bij assisteren, totdat is voorzien in het voorzitterschap van de raad van bestuur.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.