nieuws

Recordjaar voor Algemene Zeeuwse

Archief

Algemene Zeeuwse Verzekeringen, onderdeel van De Goudse, heeft in 2004 goed gepresteerd, meldt het jaarverslag. De bruto premie-omzet steeg met 9,3% tot € 17,2 (15,7) mln en het technisch resultaat na rente en herverzekeringen ging met 9,6% omhoog tot € 1,6 (1,5) mln. Het resultaat na belastingen bedroeg € 1,3 (1,2) mln, een stijging van 9,9% en ‘nimmer zo hoog; een recordjaar dus’.

De netto schaderatio van de Algemene Zeeuwse kwam vorig jaar uit op 46,8 (47,3)% en ook de schadefrequentie liet een daling zien. Deze kwam uit op 5,5% en dat is aanmerkelijk lager dan de 5,9% van 2003.
Voor 2005 verwacht de directie een premieaanwas tussen 6 en 8%. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.