nieuws

Rechtsbijstandverzekerden van Interpolis zijn het meest tevreden

Archief

Consumenten met een rechtsbijstandverzekering van Interpolis zijn het meest tevreden over het product en de geboden dienstverlening, zo is naar voren gekomen uit onderzoek van de Consumentenbond.

De bond vroeg vijfhonderd verzekerden om hun rechtsbijstandverzekeraar rapportcijfers te geven voor de verhouding tussen prijs en kwaliteit, bereikbaarheid en communicatie, snelheid, effectiviteit en deskundigheid. De geënquêteerden gaven Interpolis op alle onderdelen een rapportcijfer van meer dan een 8. Andere aanbieders kregen de volgende gemiddelde beoordelingen: Arag 7,5; Achmea 7,5; SRK 7,4; Univé 7,3 en DAS 7,1.
In zijn conclusie stelt de Consumentenbond, dat de dekking voorwaarden en premies van rechtsbijstandverzekeringen ver uiteenlopen. Daardoor hangt het vooral van de specifieke wensen en de situatie van de consument af, welke verzekering de beste keus is. “Onze geënquêteerden zijn het meest tevreden over Interpolis, maar Proteq (met afwikkeling door SRK) biedt de beste balans tussen dekking en premie voor de door ons gekozen pakketten en de klanttevredenheid”, aldus de Consumentenbond.
managers Twan Pompen (links) en Ludo Smulders van de Stichting Rechtsbijstand met de uitkomsten van het onderzoek. De Stichting Rechtsbijstand verzorgt de uitvoering van de rechtshulp voor Interpolis-verzekerden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.