nieuws

‘Rechtsbijstandverzekeraar vergoedt contributie Verliespolis’

Archief

De Stichting Verliespolis zegt met rechtsbijstandverzekeraars te hebben afgesproken dat consumenten die een rechtsbijstandsverzekering hebben hun financiële bijdrage aan de Stichting Verliespolis vergoed kunnen krijgen

De kosten bedragen € 25. Verzekerden met een ‘verliespolis’ moeten hun geschil wel aanmelden bij de rechtsbijstandverzekeraar. Als de zaak onder de dekking valt, neemt deze de contributie voor zijn rekening. Ook klagers die hun bijdrage al aan Verliespolis hebben betaald, zouden van deze regeling gebruik kunnen maken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.