nieuws

Rechtsbijstanddekking Klaverblad uitgebreid

Archief

Klaverblad heeft de dekking van de rechtsbijstandverzekering uitgebreid. De premies zijn 5% tot 7% omhoog gegaan.

De rechtsbijstandverzekering is onder meer uitgebreid met een dekking voor erfrechtelijke geschillen. Ook zijn nu de kosten voor mediation gedekt. Andere belangrijke verbeteringen: voor verkeerszaken is de franchise afgeschaft en is een werelddekking ingevoerd.
In verband met de dekkingsuitbreiding zijn de premies verhoogd. De uitgebreide gezinsdekking kost nu e 139 (e 132) en de aanvullende verkeersdekking e 43 (e 42). De losse verkeersdekking kost e 31 (e 29,50). Voor alleenstaanden is dit respectievelijk e 113 (e 108), e 36 (e 34) en e 25 (25). De polis kan ook worden gesloten in modules. De premies voor deze vijf modules – standaard, schadeverhaal, inkomen, wonen en motorrijtuigen – zijn circa 5% tot 7% omhoog gegaan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.