nieuws

Rechter wijst eis ING’ers af

Archief

De rechtbank in Den Bosch heeft bepaald dat voor de groep van ruim zevenhonderd ING-medewerkers die op 1 april overgaat naar het Britse Astron de arbeidsvoorwaarden gaan gelden zoals die vorig jaar zijn afgesproken tussen ING, Astron en de vakbonden

De eis van het personeelscollectief DockING, dat een groep van 211 medewerkers vertegenwoordigt, om bij Astron exact dezelfde arbeidsvoorwaarden te kunnen houden als bij ING, is door de rechter afgewezen. Op grond van bestaande jurisprudentie denkt DockING sterk genoeg te staan om in hoger beroep meer succes te boeken. “Desnoods gaan we door tot aan het Europese Hof”, aldus woordvoerder Arends.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.