nieuws

Reaal wil uitvaart- bedrijf CVU overnemen

Archief

De in Rotterdam gevestigde Coöperatieve Vereniging voor Uitvaartverzorging (CVU) gaat uiterlijk per 1 juni op in Reaal. CVU moet het dienstenpakket van de jonge business-unit Reaal Uitvaartzorgverzekering gaan aanvullen.

Reaal Uitvaartzorg wil met vijftien (van de in totaal driehonderd) uitvaartondernemingen gaan samenwerken. Die samenwerking moet op 1 oktober van start gaan. CVU is, als aan de getekende letter of intent gevolg wordt gegeven, de enige uitvaartverzorger die wordt overgenomen.
CVU is een coöperatieve vereniging met 43.000 leden. De onderneming heeft 35 mensen in dienst en verzorgt jaarlijks zo’n 1.500 uitvaarten in de regio Rijnmond en Gouda. “We kunnen elkaars bestanden gaan gebruiken en CVU is verzekerd van uitvaarten”, zo vat Piet Bartels, directeur Reaal Uitvaartzorg, de voordelen van de geplande overname samen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.