nieuws

Reaal verliest Bouwfonds en MoneYou

Archief

Verzekeringen die gekoppeld worden aan hypotheken van Bouwfonds en MoneYou zullen met ingang van het tweede kwartaal allemaal worden ondergebracht bij ABN Amro Verzekeringen (voor 51% eigendom van Delta Lloyd Groep)

Daarmee geven ABN Amro en Delta Lloyd verder invulling aan hun samenwerking. Op dit moment gaat de volledige hypotheekproductie van Bouwfonds en MoneYou nog naar Reaal. Volgens Paul Medendorp van Delta Lloyd Groep gaat dit ABN Amro Verzekeringen ” substantieel meer omzet” opleveren. Over 2006 viel die tegen: € 901 (1.016) mln. Doelstelling is het percentage bankklanten van ABN Amro met een verzekering te verdubbelen naar 30%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.