nieuws

Reaal komt met twee nieuwe beleggingsverzekeringen

Archief

Reaal Verzekeringen introduceert twee nieuwe beleggingsverzekeringen: de Reaal Opstap Hypotheekverzekering 2.0 en de Reaal Kies Vrij Beleggingsverzekering 2.0.

Volgens Reaal hebben aan de basis van deze twee nieuwe producten provisieflexibiliteit en de adviesmogelijkheden centraal gestaan. Zo hebben deze beleggingsverzekeringen een vereenvoudigde kostenstructuur en een scherpe premie-eindkapitaal-verhouding. “Dus met eenzelfde premie een hoger kapitaal”, zegt Reaal-voorlichtster Jasperina Hoogerwaard. “Of eenzelfde kapitaal met een lagere premie.”
De klant betaalt geen aan- en verkoopkosten. “En de premie voor de overlijdensrisicodekking is een van de laagste van Nederland”, aldus Reaal. Het bedrijf heeft gekozen voor een flexibel provisiesysteem waarbij ook volledige investering van de inleg van de klant mogelijk is. Reaal meent hierdoor dat deze productlijn interessant is bij alle beloningsvormen. De producten geven consumenten de keuze uit diverse SNS en ASN fondsen, waaronder het ASN Milieu & Waterfonds.
Reaal ondersteunt het intermediair bij het advies aan de klant met een zelf ontwikkelde Premiemonitor. Die stelt intermediairs in staat om samen met de klant in de gaten houden of de opbouw van het doelkapitaal op koers ligt. Door de verschillende dekkingsmogelijkheden kan het intermediair inspelen op individuele klantbehoeftes.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.