nieuws

Reaal hoopt dat je lang zal leven

Archief

Reaal Overlijdenszorg heeft een nieuwe polis op de markt gezet onder de naam Langzaljelevenpolis.

Het gaat om een tijdelijke risicoverzekering, die onder meer via de internetsite www.langzaljelevenpolis.nl kan worden gesloten. De looptijd is tien jaar en voor het verzekerd kapitaal van e 4.000 is een eenmalige koopsom benodigd van e 150. De polis kan alleen worden gesloten door mensen met een leeftijd van 18 tot 35 jaar.
Om de verzekering te promoten, geeft Reaal onder meer een hotelbon voor drie overnachtingen weg bij een polisaanvraag. Verder steunt Reaal de Hartstichting: voor iedereen die zich (via e-mail) abonneert op de tip van de week, betaalt Reaal tien eurocent aan de Hartstichting.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.