nieuws

Reaal gaat ziektekosten- producten van NVS afnemen

Archief

NVS heeft er een distributiekanaal bij: Reaal Bedrijven Arbeidsvoorwaarden.

Met het oog op employee-benefitspakketten gaat Reaal Bedrijven Arbeidsvoorwaarden (RBA) onder eigen label collectieve ziektekostenpolissen voeren van NVS (DKV Nederland). Hoewel RBA employee-benefitspakketten levert, werden tot nu toe geen ziektekostenprodcten gevoerd. RBA verkoopt via een eigen loondienstorganisatie.
Binnen de SNS Reaal Groep verkocht uitsluitend Hooge Huys ziektekostenproducten. Deze verzekeraar voert onder eigen label individuele verzekeringen van Geové. Dit contract loopt binnenkort af. Omdat SNS Reaal te kennen heeft gegeven de samenwerking met Geové niet te zullen voortzetten, ligt het voor de hand dat NVS ook risicodrager wordt voor Hooge Huys. Volgens Marcel Evertsen, woordvoerder van SNS Reaal Verzekeringen, zijn er echter nog geen plannen voor een bredere samenwerking met NVS.
NVS en Reaal ondertekenen het contract. Van links naar rechts: Joop Vogt, directeur NVS, Albert Bakker, directeur Reaal Bedrijven Arbeidsvoorwaarden, en Martin Kerkhof, directievoorzitter DKV Nederland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.