nieuws

Reaal-actie met Alkmaar Hypotheken

Archief

Reaal Verzekeringen start deze week een actie voor het label Alkmaar Hypotheken. Van 1 juni tot en met 30 juli krijgen klanten 0,4% op de hypotheekrente. “Daardoor kan een tienjaars rente worden geoffreerd vanaf 3,7%”, aldus Reaal. Daarnaast wordt € 500 korting gegeven op de afsluitkosten. 

Reeds aangevraagde, maar nog niet getekende offertes kunnen worden omgezet naar een offerte met actievoorwaarden. Het actieaanbod geldt alleen voor nieuwe, eerste hypotheken. Derde voorwaarde is dat er een bijverband (aan de lening gekoppelde polis) wordt gesloten met een maandelijkse premie van minimaal € 50.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.