nieuws

Reaal

Archief

Reaal

Reaal Verzekeringen is een samenwerking aangegaan met de IT-bedrijven Unisys en Microsoft met als doel standaardisatie van de IT-omgeving. Dit moet verder leiden tot een verlaging van de eigendomskosten, het behoud van gedane infrastructuurinvesteringen en het realiseren van één applicatie-ontwikkelomgeving. De verzekeraar verwacht door de samenwerking slagvaardiger te kunnen opereren. De overeenkomst loopt tot 1 januari 2007.
DossierNet
DossierNet (www.dossiernet.nl) heeft aan de faciliteiten op alle websites een herbouwwaardemeter toegevoegd, die is uitgevoerd als een rekenmachine. De bezoeker kan door beantwoording van enkele vragen de herbouwwaarde van zijn woning berekenen. De herbouwwaardemeter kan worden uitgeprint. De afdruk voldoet aan de eisen die het Verbond van Verzekeraars daaraan stelt. De herbouwwaardemeter is toegevoegd aan de DossierNet-demo en is dus beschikbaar voor tussenpersonen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.