nieuws

Reaal

Archief

Reaal

Reaal verzekeringen start een samenwerking met Solverium. Intermediairs die het softwarepakket Clareo gebruiken, waarmee de financiële situatie van een klant geanalyseerd wordt, kunnen voortaan de rapportage doorsluizen naar de offertesoftware van Reaal, In Support.
Pemba-premie
De regering gaat de zogeheten Pemba-premie die werkgevers moesten betalen voor de WAO-instroom afschaffen. Dit in verband met de verhoging van de uitkering voor volledig en duurzaam arbeidsongeschikten, de IVA-uitkering.
Hoogleraren
Arnoud Verhoeff is benoemd tot bijzonder hoogleraar Grote Stad en gezondheidszorg aan de Universiteit van Amsterdam. De leerstoel is onder meer mogelijk gemaakt door Agis.
Tweede kantoor
Makelaar en taxateur van assurantieportefeuilles Cisco Barão heeft een tweede kantoor geopend in Woudenberg. Hier is de backoffice gevestigd. Het correspondentieadres luidt: Postbus 150, 3930 ED Woudenberg. Het bezoekadres blijft in Nieuw-Vennep.
Jaaragenda AFM
Toezichthouder AFM vraagt reacties op de jaaragenda 2007.
Reacties moeten vóór 4 december per e-mail worden doorgegeven. Organisaties die reageren moeten verder kort aangeven wat “hun verbintenis is met het gedragstoezicht” op de financiële markten. Anonieme reacties worden in principe niet opgenomen in de consultatie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.