nieuws

Radar en Kassa komen weg met waarschuwing

Archief

Het Commissariaat voor de Media heeft tv-programma’s Radar (Tros) en Kassa (Vara) een waarschuwing gegeven wegens het dienstbaar zijn aan het maken van (meer dan normale) winst door vergelijkingssites

“Via de Kassa- en de Radarsite is waardevolle informatie van gebruikers gegenereerd voor Verzekeringssite respectievelijk Independer. Deze informatie bood gebruikers ook de mogelijkheid om tot een transactie over te gaan. Het online offerte aanvragen geschiedde binnen het publieke domein.” Het Commissariaat volstaat met een waarschuwing vanwege het experimentele karakter van de activiteiten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.