nieuws

Rabobank wil shops in heel het land

Archief

De Rabobank is met een aantal landelijke winkelketens in gesprek om zogenoemde Raboshops te openen. Het plan is de komende twee jaar verspreid over Nederland een vijftigtal vestigingen te openen.

De bank startte vorig jaar een proef met een Raboshop in een supermarkt in Haaksbergen. In de shop kan het winkelend publiek een aantal standaard financiële producten aankopen, waaronder verzekeringen en consumptief krediet, en geld pinnen. De proef verliep zo succesvol dat de Rabobank nu de tijd rijp acht om het aantal vestigingen uit te breiden. Concrete cijfers kan woordvoerder Eric van Doeselaar niet noemen: “Wel is duidelijk dat we meer producten hebben verkocht en dat meer klanten aan onze balie zijn verschenen. Ook de winkel zelf draaide beduidend beter.” Op korte termijn zal echter nog geen nieuwe Raboshop geopend worden: “We voeren nu gesprekken met een aantal ketens. Dat kunnen overigens ook andere dan supermarktketens zijn.” (zie ook het artikel op pagina 24).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.