nieuws

Rabobank wil meer met Eureko

Archief

Rabobank Groep zinspeelt nadrukkelijk op het verkrijgen van een meerderheidsbelang in Eureko

Vorig jaar werd verzekeringsdochter Interpolis aan Eureko verkocht, in ruil voor 37% van de aandelen. “Als de samenwerking succesvol is, en daar ziet het naar uit, dan volgt een volgende stap. Vraag me niet wanneer en hoe”, zei topman Bert Heemskerk bij de presentatie van de jaarcijfers. “We hebben eerder gezegd de grootste verzekeraar van Nederland te willen worden. Dat doen we stapsgewijs.” Bestuurslid Rik van Slingelandt voegde er in de wandelgangen aan toe: “Eén coöperatief conglomeraat is het einddoel. Het komt eraan”. Rabobank wil het aantal klanten met een verzekering verhogen van 1 op 4 naar 2 op 4.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.