nieuws

Rabobank Nistelrode beroofd van klanten

Archief

Een voormalig medewerker van de Rabobank in Nistelrode heeft een groot deel van de verzekeringsportefeuille van deze bank naar zich toegehaald door intermediairwijzigingen te vervalsen. De man is door de ECD aangehouden na aangifte door de bank.

Bij de aanhouding bleek dat de ex-medewerker door het vervalsen van de intermediairwijzigingen ruim 900 klanten bij de Rabobank had weten weg te halen. Z’n totale portefeuille bestond uit 1.100 klanten.
De tussenpersoon, die volgens de ECD voor een deel uit rancune jegens zijn ex-werkgever handelde, werd na verhoor weer op vrije voeten gesteld. Bij de SER is inmiddels een verzoek tot doorhaling van de inschrijving ingediend.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.