nieuws

Rabo-actie met gratis leidingdetector

Archief

Wie voor 1 mei via de Rabobank een offerte aanvraagt voor een woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheids- of rechtsbijstandsverzekering van Interpolis, krijgt een leidingdetector cadeau waarmee bij het klussen water- en andere leidingen kunnen worden opgespoord.

Wie voor 1 mei via de Rabobank een offerte aanvraagt voor een woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheids- of rechtsbijstandsverzekering van Interpolis, krijgt een leidingdetector cadeau waarmee bij het klussen water- en andere leidingen kunnen worden opgespoord.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.