nieuws

R. Mees & Zoonen werkt samen met gespecialiseerde tussenpersoon

Archief

Makelaar R. Mees & Zoonen Assurantiën heeft een overeenkomst tot samenwerking gesloten met De Vries Assurantiën in Hoogblokland, een tussenpersoon gespecialiseerd in onder meer transportverzekeringen.

De samenwerking van eenmanszaak De Vries Assurantiën met Mees beperkt zich tot de dienstverlening aan internationale en multinationale ondernemingen in de scheepsbouw en scheepvaart, en (natte) aannemerij.
Deze bedrijven zijn gebaat bij een bundeling van gespecialiseerde kennis en ervaring, inkoopkracht op nationale en internationale assurantiemarkten, en een internationaal servicenetwerk, aldus beide partners.
Directeur/eigenaar B.M. de Vries (48) is begin dit jaar als assurantietussenpersoon actief geworden in de Nederlandse bedrijvenmarkt. Voor die tijd was hij werkzaam voor de Londense makelaar Cooper Gay. De Vries brengt zijn bedrijfsmatige risico’s via Mees onder bij beursverzekeraars. Zijn bv zou inmiddels 10 tot 25 bedrijven als relatie in de boeken hebben.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.