nieuws

Quion zoekt medewerkers

Archief

Hypotheekbedrijf Quion is op zoek naar nieuwe medewerkers. Via advertenties in het Algemeen Dagblad, Rotterdams Dagblad en de Metro worden, onder het motto van de Quion Bril en de Quion Stropdas, geïnteresseerden uitgenodigd zich aan te melden voor de Quion Vacaturedag op 14 en 15 juni. De Bril-advertentie zoekt mensen die “over de glazen heen durven te kijken en kritisch zijn”. De Stropdas-advertentie zoekt mensen voor meer “commerciële functies”. Men moet zijn cv insturen. Bij gebleken geschiktheid wordt men uitgenodigd voor een gesprek op de vacaturedag. 

In april heeft Quion een zelfde actie gehouden. Toen werden uiteindelijk zeventig mensen uitgenodigd om op de vacaturedag langs te komen voor een gesprek. Uiteindelijk zijn negen mensen in dienst getreden. Voor deze ronde hoopt men op een zelfde respons met als uiteindelijk doel minimaal acht mensen te kunnen aanstellen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.