nieuws

Quion doet administratie voor Hypotheker-product

Archief

Quion verzorgt sinds kort de offertes, de acceptatie en de administratie voor de Solide Koers Spaarhypotheek van De Hypotheker.

Het hypotheekbedrijf heeft voor het administreren van het spaargedeelte een aparte module in het hypotheeksysteem gebouwd. Naast Quion en De Hypotheker zijn ook Direktbank, als geldverstrekker via dochter Oosteroever Hypotheken, en DBV, als leverancier van de spaarverzekering, betrokken bij de overeenkomst.
De vier partijen denken met de uitbesteding de snelheid en kwaliteit van de hypotheekafhandeling sterk te verbeteren, vooral door de vergaande ketenintegratie. “Mede als gevolg daarvan kan de klant een zeer concurrerende prijsstelling worden aangeboden”, aldus Quion.
De Solide Koers Spaarhypotheek is onderdeel van het Solide Koers Programma, het huismerk van De Hypotheker. De klant kan bij deze hypotheek zelf het risicobedrag kiezen. Naast de spaarhypotheek worden binnenkort een beleggingshypotheek en een aflossingsvrije hypotheek geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.