nieuws

Quinn verzekert sociale werkplaatsen

Archief

Quinn Insurance heeft via een Europese aanbesteding op de valreep van 2007 een groot collectief contract in de wacht gesleept, mede dankzij de bemiddeling van De Keizer Assurantie in Capelle a/d IJssel

De collectiviteit omvat een raamovereenkomst voor de verzekering van de brand- en aansprakelijkheidsrisico’s ten behoeve van de Sociale Werkvoorzieningorganisaties. Bij deze organisaties zijn in totaal meer dan 100.000 medewerkers actief. De overeenkomst biedt dekking voor de avb en brand- en bedrijfsschadeverzekeringen. De verzekerde som beloopt in totaal zo’n € 2 mld. Met de collectiviteit is een premiebedrag van een paar miljoen euro per jaar gemoeid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.