nieuws

Quarré zet stop op afsprakendienst

Archief

Inkoopcombinatie Quarré heeft voor de eigen Lead Service tijdelijk een wachtlijst opgesteld

De dienst, waarbij tussenpersonen leads  (potentiële afspraken) kunnen aankopen, is zo gewild dat een tijdelijke stop is ingevoerd voor nieuwe deelnemers. De service bestaat inmiddels een jaar. Via een aantal financiële sites worden consumenten uitgenodigd om offertes of advies aan te vragen. Deze aanvragen worden doorgestuurd naar tussenpersonen. Er maken nu enkele tientallen van de 500 aangesloten intermediairs gebruik van de Lead Service. “Het aantal nieuwe aanvragen is op dit moment zo groot, dat besloten is een tijdelijke stop in te voeren om de kwaliteit van de dienst optimaal te bewaken”, aldus Quarré, die denkt vanaf 1 december weer nieuwe tussenpersonen toe te kunnen laten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.