nieuws

Punten sparen bij Amev Leven

Archief

Amev loopt met de productie van levensverzekeringen voor op de planning voor dit jaar, zo claimt de maatschappij. Om dit resultaat nog verder te verbeteren, is Amev de actie SuccesVersneller 2003 begonnen.

‘Durf succes te hebben’ is het motto van de actie. Tot 15 december kent Amev het intermediair ‘succespunten’ toe bij elke nieuwe aanvraag voor een levenproduct. De punten kunnen verdubbeld worden bij drie te houden lotingen, waarvoor alleen digitaal verzonden aanvragen (via Amev Cockpit, HDN of de levensoftware) in aanmerking komen. Er is een speciale website opgetuigd: www.amevsuccesversneller2003.nl.
Amev zegt praktische prijzen beschikbaar te stellen die zijn gericht op kennis, ondersteuning en gemak voor het intermediair. Voorbeelden van prijzen zijn: een vaatwasmachine, een magnetron, een slipcursus, gratis advertenties of bus- of abri-reclames, kunstuitleen, een arbo-checkup, een studiereis naar Londen, een onthaastingsweekeinde met medewerkers, een zakelijke outfit voor tien medewerkers, één jaar lang een verzorgde lunch op kantoor, een auto met bedrijfslogo, een compleet verzorgde vakopleiding en een incentive-reis voor tien personen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.