nieuws

Provisiemakelaar en FAB samen in Perfect Match

Archief

Inkooporganisatie de Provisiemakelaar van Peter Blok en het franchisebedrijf FAB Assuradeuren van Peter Letschert starten gezamenlijk Provisiemakelaar The Perfect Match. Het nieuwe bedrijf zal zowel op provisiebasis als op declaratiebasis gaan werken en met ongeveer vijftig aangesloten verbonden bemiddelaars van start gaan. 

Deze bemiddelaars kunnen kiezen uit een basis- of een uitgebreid pakket. Kosten respectievelijk € 5.400 en € 8.100 per jaar. De entreefee bedraagt eenmalig € 3.600. Letschert wordt algemeen directeur. Blok treedt terug als directeur van de Provisiemakelaar en zal op de achtergrond adviestaken vervullen. Ben Veerbeek van Presentation Style (Hoorn) zal eveneens een directiefunctie gaan vervullen. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.