nieuws

Promotieactie

Archief

Elvia start een promotieactie rond de doorlopende reis- en annuleringsverzekering, met de focus op kwaliteit: dekking, hulpverlening, vergoeding bij annulering en diensten als de Elvia Reisarts en het Elvia Inentingsadvies. Ter ondersteuning kan gebruik worden gemaakt van kant-en-klare e-mail, verkoopbrieven, balie- en advieskaarten en het nieuwe Elvia extranet ‘Elvia Easy’.

Bootregistratie
De stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit is deze maand gestart met de registratie van gestolen vaartuigen en buitenboordmotoren. Verzekeraars, tussenpersonen en eigenaren kunnen dag en nacht diefstallen melden bij de helpdesk, tel. 071-364.17.77.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.