nieuws

Programma Voorlopige Teruggaaf vernieuwd

Archief

De Belastingdienst heeft het elektronische aanvraagprogramma voor Voorlopige Teruggaaf vernieuwd. Aanpassingen zijn onder meer gedaan in de routering van de vragen en de helpfunctie. Op www.belastingdienst.nl is een internetloket voor de Voorlopige Teruggaaf ingericht, waar het aanvraagprogramma kan worden gedownload en de formulieren kunnen worden besteld. Met behulp van de Wegwijzer Voorlopige Teruggaaf kan de bezoeker zelf bepalen of hij voor teruggaaf in aanmerking komt.

Tot half oktober krijgen ruim 2,5 miljoen mensen een aanvraagformulier of diskette Voorlopige Teruggaaf 2004 toegestuurd. De aanvraag voor voorlopige teruggaaf van hypotheekrente was vorig jaar het meest populair met een totaal van 865.000 aanvragen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.