nieuws

Proefbeleggers worden 1% wijzer

Archief

Een koersstijging van “maar liefst” 1% in drie maanden. Dat resultaat is door Spaarbeleg gemeld aan de enkele duizenden ‘proefbeleggers’ die in mei/juni gingen deelnemen aan het MiniMeesterPlan.

De Aegon-dochter voert sinds vorig jaar als nieuwe beleggingsformule het Meesterplan, dat is gebaseerd op beleggen in hedgefunds. Spaarbeleg had belangstellenden voor een proef geworven met een schenking van 10 euro, te vergelijken met een proefmonster van een shampoo of likeur.
De in de voorbije drie maanden opgetreden koersstijging betekent dat de proevers 10 euro plus 10 eurocent op hun (al dan niet speciaal voor deze proef geopende) RenteRekening krijgen uitgekeerd.
Vooral aan het adres van deelnemers die de score tegenvallend zouden vinden, stelt Spaarbeleg: “Op een spaarrekening zou u in dezelfde periode gemiddeld 0,67% rente hebben ontvangen”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.