nieuws

Proef van Delta Lloyd en Aon met pay as you drive

Archief

Ook Delta Lloyd gaat ‘zeer binnenkort’ samen met Aon een proef nemen om ervaring op te doen met pay as you drive: een autoverzekering waarvan de hoogte van de premie afhankelijk is van rijstijl en kilometrage

De proef van Delta Lloyd en Aon is specifiek gericht op de zakelijke markt en staat los van het eerder aangekondigde initiatief van de Stichting ter Ontwikkeling van Kilometerverzekeringen (Stok) en zes andere verzekeraars. De proef gaat over een aantal maanden van start en zal minimaal een half jaar duren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.