nieuws

Proef met toetsingscommissie in letselschade

Archief

Motorrijtuig- en rechtsbijstandverzekeraars die lid zijn van het Verbond van Verzekeraars kunnen vanaf 1 juni deelnemen aan een proef om min of meer vastgelopen letselschadezaken weer op gang te krijgen

  Genoemde verzekeraars kunnen gebruik maken van een toetsingscommissie, die een niet bindend advies geeft over de verder te volgen procedure. In aanmerking komende zaken dienen aan een aantal criteria te voldoen. Zo dient de zaak een behandelduur van tenminste één jaar te kennen, gerekend vanaf de datum dat de claim is ingediend bij de WAM-verzekeraar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.