nieuws

Productuitbreiding ABP

Archief

ABP Verzekeringen gaat in de komende weken zijn assortiment uitbreiden met twee pensioenproducten.

Begin volgende maand zal het ABP de deelnemers benaderen met een koopsom- en lijfrentepolis. Het Koopsomplan en de Lijfrenteverzekering zijn primair niet bedoeld om eventuele pensioentekorten aan te vullen. Op aangeven van de werkgever kan de lijfrenteverzekering als collectief contract worden gesloten.
Per 1 april neemt ABP Verzekeringen, zoals eerder bekend, de portefeuille IPAP (Invaliditeitspensioen AanvullingsPlan) over van Reaal-dochter Proteq. Van dat product zijn volgens het ABP inmiddels 360.000 polissen gesloten. Proteq blijft nog een aantal jaren als herverzekeraar aan deze portefeuille verbonden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.