nieuws

Productie Hypotrust naar nieuw hoogtepunt

Archief

Met ruim driekwart miljard aan nieuwe leningen heeft facilitair hypotheekbedrijf Hypotrust vorig jaar een nieuw hoogtepunt bereikt, aldus directeur drs. H. van Wijk.

Hypotrust boekte vorig jaar ongeveer 4.100 (2.800) contracten met een totaalsaldo van f 800 (500) mln. Circa 35% van de hypotheken worden gesloten op basis van een levensverzekering. De hypotheekportefeuille groeide vorig jaar per saldo naar ruim f 1,4 mld.
Hypotrust werkt samen met de verzekeraars Generali (SpaarToekomst Hypotheek), UAP-NieuwRotterdam (Spaar-Optie Hypotheek), en de loondienstorganisatie Noord-Braband van Delta Lloyd. Het hypotheekbedrijf heeft agentschappen verleend aan zo’n negenhonderd tussenpersonen. Door optimalisering van het bestand zullen dat er minder worden, aldus Van Wijk. “Van tussenpersonen met wie niet of nauwelijks zaken worden gedaan, nemen we afscheid.” Het aantal medewerkers van Hypotrust bedroeg vorig jaar 46 (25).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.