nieuws

Product PGGM

Archief

Product PGGM

Pensioenfonds PGGM (sector zorg en welzijn) lanceert na de zomer een variant op het aanvullende pensioenproduct Extra Pensioen. De beleggingsgebonden verzekering, voortaan Rendementspensioen geheten, krijgt een garantievariant, Zekerheidspensioen geheten. Van het originele Extra Pensioen werden in het introductiejaar 2002 al meer dan tienduizend polissen verkocht. Momenteel zijn er zo’n 24.500 deelnemers.
Simon A Cohen
Legal & General is een samenwerking aangegaan met Simon A Cohen Vermogensbeheer. Houders van een Gouden Handdrukpolis en het Particulier Pensioen Plan kunnen gebruik maken van de dienst ‘Beschermd Beleggen’, bestaand uit individueel vermogensbeheer.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.