nieuws

PrivéPakket Norwich Union: polis voor negen dekkingen

Archief

Norwich Union heeft een pakketverzekering op de markt gebracht. Het PrivéPakket, zoals de combinatiepolis is gedoopt, omvat maximaal negen dekkingsrubrieken.

Eenvoud, betalingsgemak, overzichtelijkheid en een premiekorting van maximaal 5% zijn de belangrijkste redenen waarom Norwich Union haar versie van de pakketverzekering bij het intermediair introduceert.
Het PrivéPakket omvat de dekkingsrubrieken: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, ongevallen, doorlopende reis, caravan, pleziervaartuigen, rechtsbijstand, en kostbaarheden. De premiekorting van maximaal 5% wordt verstrekt op voorwaarde dat een brandverzekering en minimaal twee andere verzekeringen zijn opgenomen in het pakket.
De premie kan per jaar of per maand worden betaald. Bij maandbetaling geldt geen toeslag, maar wordt automatische incasso verplicht gesteld. In dat geval wordt het intermediair incassokosten in rekening gebracht van 25% van de jaarprovisie met een maximum van f 5 per post.
De poliskosten bedragen f 12,50 en de mutatiekosten f 8. Er worden geen prolongatiekosten berekend.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.