nieuws

Principeakkoord over sociaal plan Trias

Archief

Trias (Gorinchem) heeft met de vakbonden een principeakkoord gesloten over een sociaal plan in verband met de lopende reorganisatie bij de zorgverzekeraar, waaronder de sluiting van de vestiging in Gouda. 

Een onderdeel van het sociaal plan is dat boventallig verklaarde en vrijwillig opstappende werknemers een financiële tegemoetkoming ontvangen volgens de kantonrechterformule. Ook zeggen de bonden “omvangrijke herplaatsingactiviteiten” te hebben bedongen bij het vinden van ander werk. “Keuze en bescherming tegelijkertijd dus”, zegt bestuurder Fred Polhout van FBV Bondgenoten. De vakbondsleden kunnen tot 22 november reageren op de inhoud van het sociaal plan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.