nieuws

Prijswinnaars in de slip met AM

Archief

Een dwarsslip, ABS, een 360-je en aqua-planing. De professionele ‘sliptermen’ vlogen de winnaars van de AM Jubileumprijsvraag op de Rob Slotemakers anti slipschool om de oren. Op een regenachtige vrijdag in Zandvoort konden de winnende AM-lezers testen of zij voldoende anti slipvermogen in huis hadden. Naast instructieve videobeelden over wat je vooral niet moet doen met de auto bij slecht weer of een obstakel op de weg, was er die dag veel tijd ingeruimd voor het zelf ‘slippen’ op het slipcircuit. Menig chauffeur draaide een pirouette of belandde na een uitwijkmanoevre achterste voren op de baan. Al met al een glibberige, gezellige, maar zeker ook leerzame dag.

Staand v.l.n.r. A.G. Baan, L.J. van der Burgh, Nico Bleeker, H.G. Hiensch, Anne-Rose Oosterbaan, Conny Margés, Monique van Geenen (hoofdredacteur AM) zittend: Monique Moeskops (marketing coördinator AM), Marieko Cats (uitgeef-assistente), Sandra de Moei.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.