nieuws

Preventieman Interpolis op tv

Archief

Interpolis is de komende tijd van de partij in tv-woonprogramma Eigen Huis & Tuin. In dat programma geeft ‘preventieman’ Edward Lansbergen tips om schade in en om het huis te voorkomen.

Naast de tips die Thomas, Lodewijk en Corine van het team van Eigen Huis & Tuin geven op het gebied van wonen en tuinieren, houdt schade-expert Edward zich bezig met preventie. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn inbraak, brand, waterschade en schade door kortsluiting of overspanning. Het programma is elke zaterdag om 18.05 uur te zien op RTL4, met herhaling op zondagochtend om 10.10 uur.
Campagne
Het optreden van de preventieman maakt onderdeel uit van de campagne waarmee Interpolis preventie onder de aandacht wil brengen. Zo gaan preventieteams op pad om door middel van een gratis controle de veiligheid bij mensen thuis na te gaan. Ze geven de mensen daarbij tips en adviezen om de veiligheid te vergroten. Zowel klanten als niet-klanten kunnen een zogeheten preventiecheck aanvragen via www.interpolis.nl.
Sinds afgelopen zaterdag heeft Edward Lansbergen ook een eigen preventierubriek in het Algemeen Dagblad.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.