nieuws

Premier Schröder: “Ziekenfonds en particulier blijven naast elkaar bestaan”

Archief

De Duitse premier Gerhard Schröder heeft zich in de discussie over de toekomst gemengd door publiekelijk te verklaren dat “de huidige scheiding tussen ziekenfonds en particuliere ziektekostenverzekering zinvol is en dat beide systemen naast elkaar kunnen en zullen blijven bestaan”

De uitspraak van de ‘eerste man’ in Duitsland is des te opvallender nu een lid van de speciale overheidscommissie die zich bezighoudt met de hervorming van het zorgstelsel in Duitsland heeft verklaard dat er één systeem moet komen voor de verzekering van medische kosten en dat de particuliere verzekering moet worden afgeschaft.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.