nieuws

Premiedifferentiatie in aov NN

Archief

Nationale-Nederlanden kent sinds 1 augustus premiedifferentiatie in de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dit betekent voor een reeks beroepsgroepen dat het sluiten van een aov 8 à 9% goedkoper is geworden. NN heeft de tarieven verlaagd op grond van de geringere schadelast bij die beroepsgroepen.

Voor mensen die werken in de automatisering, detailhandel en ambachten en juridische en administratieve beroepen zijn de premies met 8% verlaagd. Voor de sectoren bouw en installatie en wegvervoer en logistiek geldt een premieverlaging van 9%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.