nieuws

Premie-terug woon- pakket van Aegon

Archief

Aegon heeft een pakketverzekering geïntroduceerd waarbij de particuliere verzekerden elk jaar 10% van de betaalde premie terugkrijgen als zij in dat jaar geen schade hebben geclaimd.

De verzekringen die in het pakket kunnen worden gesloten zijn de opstal, inboedel, aansprakelijheids- en gezinsrechtsbijstandverzekering. Volgens Aegon kan 90% van de verzekerden jaarlijks profiteren van de 10%-premie-terug-regeling.
Voor verzekerden met een eigen huis introduceert Aegon bovendien de mogelijkheid saneringskosten te verzekeren. De eigenaar van verontreinigde grond (asbest, olie, chemische blusmiddelen, etc.) is verplicht deze te laten saneren. De kosten daarvan lopen al snel in de tienduizenden guldens. Volgens Aegon is zij de eerste die de mogelijkheid biedt saneringskosten te verzekeren. De dekking is alleen te verkrijgen in combinatie met een opstalverzekering. De jaarpremie van de saneringskostenverzekering bedraagt f 50 (verzekerd bedrag van f 100.000) of f 100 (f 250.000).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.