nieuws

Praevenio verder als Delta Lloyd

Archief

Praevenio Technische Verzekeringen en B. Franco Mendes, onderdelen van Delta Lloyd, wijzigen hun naam per 1 januari komend jaar. Onder het nieuwe merkenbeleid worden nog drie merken gehanteerd: Delta Lloyd, Ohra en ABN Amro.

Praevenio wordt gewijzigd in Delta Lloyd Technische Verzekeringen. De naamswijziging houdt verband met onder meer de integratie van het gespecialiseerde volmachtbedrijf in Delta Lloyd Schade. Eind september verhuisde de organisatie (46 medewerkers) fysiek al naar het kantoorpand van het moederbedrijf in Amsterdam. Kostenoverwegingen waren de belangrijkste reden voor de verhuizing. Het volmachtbedrijf biedt onder meer machinebreuk-, computer-, garantie-, elektronica-, Construction All-Risks- en montageverzekeringen aan.
Voor relaties van B. Franco Mendes, gespecialiseerd aanbieder van geld- en fraudeverzekeringen, brengt de naamswijziging een verandering mee. Zij ontvangen een polis van Delta Lloyd met de clausule dat zij geen nadelige gevolgen van deze omlabeling zullen ondervinden.  
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.