nieuws

Praevenio trekt in bij moeder Delta Lloyd

Archief

Praevenio gaat verhuizen naar het kantoorpand van het moederbedrijf Delta Lloyd.

De verhuizing vindt plaats op vrijdag 26 september. Volgens een woordvoerder van Praevenio zijn kostenoverwegingen de belangrijkste reden voor het vertrek uit het pand aan de Weerdestein in Amsterdam. Bij de verhuizing zijn 46 medewerkers van Praevenio betrokken. De afdelingen Herverzekeringen en Expertisediensten gaan ook mee naar deze locatie.
Vanaf 30 september zijn de organisaties in het kantoor van Delta Lloyd ondergebracht. In een later stadium wordt daar ook de beursafdeling gevestigd. Deze afdeling is nu nog gehuisvest aan de Strawinskylaan in de hoofdstad.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.