nieuws

Postbank richt vizier op Rabobank

Archief

De Postbank heeft het marktaandeel in hypotheken in de eerste twee maanden van dit jaar verder vergroot tot 9,3%, zo meldt de ING-dochter in het aandeelhoudersbulletin van de groep. Die aanhoudende groei is voor directielid Eric Drok reden om de doelstellingen aan te scherpen: “We hebben binnen drie jaar een marktaandeel van 10% bereikt. We denken nu na over een tweede slag. Willen we het gat met Rabobank dichten, dan moeten we doorgroeien naar een marktaandeel van 15%”. Dat moet worden gerealiseerd met een groei van gemiddeld 1% per jaar. “Dan komt de nummer-éénpositie in zicht.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.