nieuws

Postbank opent Koopsomrekening

Archief

ING-dochter Postbank biedt klanten de mogelijkheid minimaal vijf jaar lang een lijfrentekoopsom van duizend euro te storten.

De Postbank Koopsomrekening speelt daarmee in op de basisruimte voor aftrek van lijfrentepremies. Vorig jaar al hanteerde AXA een vergelijkbare formule bij de ‘Pensioenvuller’.
Het grote voordeel van de Koopsomrekening is volgens Postbank dat slechts één keer poliskosten worden betaald. De koopsom van minimaal 1.000 euro (f 2.204) kan in zes beleggingsfondsen worden gestoken; fondswisseling is één keer per jaar gratis. Bij overlijden is 110% van de poliswaarde verzekerd voor een nabestaandenlijfrente.
De Koopsomrekening kan ook via internet worden gesloten; na ontvangst van de polis heeft de klant nog twee weken bedenktijd. Op de site www.postbank.nl is tevens een eventueel pensioengat te berekenen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.